TopBESTEL  EEN DOOS CHOCOLADE BONBONS VOOR DE FEESTDAGEN!  ALTIJD EEN REDEN OM IETS LEKKERS TE BESTELLEN!



 



 Handgemaakte Truffels en Bonbons 
 

          Home    Bonbons en Truffels    Nieuws     Workshop    Contact    Geschiedenis

 


Truffels bestaan uit een romige vulling en worden met de hand gespoten.
Bonbons worden in een vorm gemaakt waardoor het laagje om de bonbon iets dikker aangehouden kan worden.  De vulling van de bonbon is een romige chocolade vulling,  een fijn gewreven notenmengsel of een amandelvulling.

            Contact: Jos Braak Tel. 02292 61134              Vragen of bestellingen  via j.braak5@kpnplanet.nl  aanmelden.


 

 Marsepein Port Bonbon      Cocos Nibs               Splitter Puur              Cocos Truffel       Caramel Bonbon Puur

       
 Paradijselijk lekker! Pure Chocolade. Dun laagje Marsepein en Port.         Cocos Truffel met romige vulling. Onwaarschijnlijk lekker!         Dit is een absolute klassieker onder de bonbons! Puur en lactose vrij. Hazelnoten, amandelen, hazelnoot pasta.        Cocos Truffel. Ongelooflijk smakelijk, i.p.v. slagroom met Cocosmelk.         Caramel Bonbon Puur. Honing Anijs Puur! Smelt op de tong!
 

         Rum Slagroom Truffel          Amandel Bonbon              Lavendel Truffel                   Vanille Truffel

         
            Deze truffel is Majestueus en vooral geschikt voor mensen met sterke smaakpapillen! Rum slagroom truffel. IngrediŽnten:  rum, slagroom, boter, suiker, pure chocolade.               Legendarisch! De ingrediŽnten van de kastanje zijn: pure & melkchocolade, slagroom, honing, pure kastanje                Fabelachtig! Lavendel truffel: boter, slagroom, witte en melk chocolade, echte lavendel.                Verwen uw smaakpapillen met deze magische truffel! De ingrediŽnten van de vanille truffel zijn: melkchocolade, slagroom, glucose, en echte bourbon vanille.

 

             Honing Anijs Melk        Nootmuskaat Truffel         Boomschors Bonbon         Pijnboom Pistache

      
             Honing Anijs Bonbon. Heerlijke romige chocolade die je niet kan laten liggen. Steranijs, honing, room, boter, melkchocolade, 36% cacao.             Nootmuskaat Truffel. Goddelijk lekker!  Room, nootmuskaat, melkchocolade 36%, pure chocolade 66%.                Boomschors Bonbon. Zeer aangenaam van smaak. Marsepein, hazelnootpasta pure chocolade 66%.              Pijnboom Pistache Bonbon. Denderend lekker. Melk chocolade bonbon met daarin verwerkt pistache en pijnboompitten.
 

                Sereh Bonbon             Hazelnoot Zwaan                  Koffie Truffel              Koffie Likeur Bonbon

   
 Sereh Bonbon. Om van te smullen. Room, sereh, melk chocolade 36%, witte chocolade 31%.            Hazelnoot Pralinť Bonbon. Intens genieten met deze chocolade.  Melkchocolade, hazelnootpasta.                 Koffie Truffel. Koninklijk van smaak.  Room, nescafe, suiker, vanille, amandelpatť, pure chocolade 66%.              Koffie Likeur Bonbon. Verwen jezelf met deze voortreffelijke chocolade. Room, honing, koffie likeur, koffie bonen, boter, pure chocolade 66%.
 

                Laos Bonbon                      Lavendel                    Marsepein Kummel      Koffie Whiskey bonbon

      
 Laos Bonbon. Delicate chocolade fijn van smaak. Room, laos, pure chocolade 66%.             Lavendel Bonbon. Weelderige romige chocolade die je niet kan laten liggen.  Room, lavendel, witte chocolade, melk chocolade, walnoot.                Marsepein Kummel Pistache Truffel. De heerlijke chocolades met marsepein gevuld. Marsepein, kummel, pistache, witte chocolade 31%.              Koffie Whiskey Bonbon. Buitengewoon! Bereidt uit de beste ingrediŽnten.  Koffie, witte chocolade 31%, amandelpasta, room, pure chocolade 66%, whiskey, bladgoud.
 

                      Splitter                     Tomaat Zeezout               Triplos of Tricoleur              Extra Puur Nibs

        
 Splitter. Heerlijke rijke bonbon. Hazelnoten, amandelen, hazelnoot pasta, witte chocolade 31%.             Tomaat Zeezout Bonbon. Alleraangenaamst van smaak.  Room, tomaat, witte chocolade 31%, zeezout.                Triplos of Tricoleur. Delicieus. Oranje chocolade 31%, melkchocolade 36%, pure chocolade 66%, nescafť, hazelnoot pasta.              Extra Puur Nibs Bonbon. Heerlijke pure chocolade. Voor de echte chocolade liefhebber. Room, stukjes cacaoboon, pure chocolade.
 

               Fleur de Orange         Marsepein Hazelnoot                   Wit Roos                   Honing Walnoot  

        
 Fleur de Orange. Koninklijk van smaak! Room, boter, honing, Fleur de Oranje, melkchocolade 36%.             Marsepein Cognac Hazelnoot Pralinť Bonbon. Voor de liefhebbers, chocolade met marsepein gevuld.  Marsepein, cognac, gele rozijnen, hazelnoot pasta, pure chocolade.                Champagne Bonbon. Intens genieten van de fijnste ingrediŽnten. Room, boter, marsepein, witte chocolade 31%, champagne.              Honing Walnoot Bonbon. Extra grote bonbon met heerlijke walnoten. Room, suiker, honing, walnoot, pure chocolade 66%.
 

          Roosje Zonder Doorn     Marsepein Port Bonbon         Ricecrisp Bonbon              Gember Truffel

          
                Roosje Zonder Doornen Bonbon. Delicate romige chocolade die je niet kan laten liggen. Room, honing, witte chocolade 31%, Likeur Roosje zonder Doornen.            Marsepein Canache van Port met Rum Bonbon. Paradijselijk. Marsepein, port, blauwe rozijnen, pure chocolade 66%.               Ricecrisp Bonbon. Kostelijke tractatie. Gepofte rijst, hazelnoot pasta melkchocolade, witte chocolade, nougat.               Gember Truffel. Zeer aangenaam van smaak. Room, gember, honing, witte chocolade 31%.
 

                     Rum Truffel                Dresse Noisette         Marsepein Walnoot Bonbon

         
                Rum Truffel. Verwen jezelf met deze heerlijke truffel. Room, honing, rum, pure chocolade 66%.            Dresse Noisette. Adembenemende chocolade! Boter, amandelpasta, melk chocolade 36%, pure chocolade 66%, kaneel, amandel, witte chocolade 31%.               Marsepein, walnoot, gebrande amandel, vanille, Arak likeur.
 

                   Versierd Hart               Chocoladepasta                    Paasei               Chocolade Letter

    
                 Chocolade hart gemaakt van witte chocola met ricecrispies, gedecoreerd met verschillende bonbons en truffels. Uitzonderlijk mooi en delicieus van smaak!           Ambachtelijk gemaakte chocoladepasta.Ongelooflijk lekker en fijn van smaak!              Prachtig groot Paasei in witte, melk of puur chocolade. Gevuld met heerlijke paaseitjes, gemaakt door Jos met vullingen van zijn truffels en bonbons.             Heerlijke en geweldige grote gedecoreerde chocoladeletters in puur, melk en witte chocolade. 
                    
     

                      HOJA VERDE  Dark Chocolate, gemaakt van de cacaobonen "Fino Arriba" uit Ecuador

                                                                           Dark Chocolate. Chocolade van Hoja Verde is de zogenaamde dark chocolate, gemaakt van de cacaobonen "Fino Arriba" uit de tropische laaglanden van Ecuador, ťťn van 's werelds beste cacaobonen.
             

  

Heerlijke chocolade repen, gemaakt van hazelnoten, puur of melk.

                                                                          
                    
 

   

          Nu bestellen:   

                                                                                                                                                                                                        Een doosje assortie van 250 gram   8,50 euro

Een doosje assortie van 500 gram  16,95 euro                                

Repen puur of melk 150 gram per stuk 3 euro

Repen met hazelnoten 150 gram per stuk 3,50 euro

 Lactose vrij:                                                                                                                                                                    Truffels:  Marsepein Kummel melk of puur, Marsepein Hazelnoot melk of puur, Splitter melk of puur, dit zijn diverse noten met hazelnoot pate.

Bonbons: Truffel Bonbon, Hazelnoot Zwaan bonbon melk of puur , Boomschors bonbon, Marsepein Port melk of puur, Advocaat Zwaan kan ook zowel in melk als puur.                                                                 Er zijn nog meer mogelijkheden, vraag er even naar. 

 Nieuw in het  assortiment zijn:   "Versierd Hart",  Chocolade Pasta,   Marsepein Port Bonbon,  Splitter puur,  Cocos Truffel, Cocos Nibs,  Caramel Bonbon puur.

Tevens is het mogelijk om diverse soorten biologische chocolade te verkrijgen, de prijs voor biologische bonbons is 3,95 euro per 100 gram.

De chocolade is zowel biologisch als CO2 neutraal vanuit Zuid Amerika naar Nederland verzonden, dit is gedaan met een zeilschip. www.chocolatemakers.nl  

          Home    Bonbons en Truffels    Workshop    Contact    Geschiedenis                                   Top

NIEUW IN HET ASSORTIMENT IS DE MARSEPEIN PORT BONBON:     NIEUW IN HET ASSORTIMENT IS DE COCOS TRUFFEL:     NIEUW IN HET ASSORTIMENT IS DE SPLITTER PUUR:        NIEUW IN HET ASSORTIMENT IS CHOCOLADEPASTA:     NIEUW IN HET ASSORTIMENT IS HET VERSIERDE CHOCOLADE HART.